måndag 27 augusti 2007

Surfs up!

Med bara två bulor i skallen och ett stort rivmärke på låret så har jag klarat vågorna i Solana beach, Kalifornien. Nu väntar en kräftskiva á la Sverige iklädd alldeles för kort kjol. See ya!

6 kommentarer:

Mats sa...

Eeoouuhh va härligt! :)

Njut på, det låter finfint!

Stor kram från ett stockholm som blivit kallt...

/M

Anonym sa...

Hej!

Jag hittade din blog på nätet och var tvungen att kolla. Jag är en 28-årig tjej som precis kommit till Seoul/Korea tillsammans med min pojkvän, vi ska precis som ni vara här i 6 mån och precis som du så har jag också en blog :-)
Jag har sett att du varit med i SWEA, har försökt att höra av mig dit, men inget svar. Vet du andra svenskar som är här nu?

Ha det bra!

Hälsningar Ulrika

Mirabelle sa...

Mats: Huja, vad det är kallt här. Och jag är kär, förälskad i San Diego och västkusten!

Ulrika: Jag har mail till de flesta i SWEA. Maila mig din adress till mirabelle.looft@gmail.com. Jag vill inte publicera några mailadresser här. Och lycka till! Ni kommer att få skit-ball, trots att det är jobbigt och kulturkrocken kan ibland kännas massiv.

Minna Mercke Schmidt sa...

Halleå love! Var finns du nu? Jag är himma som vanlig. Denna gång bara med yngste sonen Elmer. De stora är hos sin pappa och mannen jagar älgar i Finland. Saknar dig! /minna : )

Anonym sa...

Hej hej gumman!

Kollar in i din blogg nu som då, men ingenting här på länge..Vart har du tagit vägen?? *snyftar*

kram

Johanna

Mirabelle sa...

Minna: Hej sötnos, jag är i sthlm. Vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt liv för tillfället. Kärleken i malmö, jobbet i sthlm. Förvirrad som vanligt. Saknar dig med!

Johanna: Hmmm.. har inte känt någon lust att skriva på länge. Hemma i sthlm blev allt jag skrev om så personligt och jag hade svårt att dra gränsen på vad jag skulle lägga ut. Men jag kommer igen. Någon gång. Kul att du hänger i ;). Kram kram Bella